Skapa tillväxt i er offentliga affär

I boken ”Vinnande anbud – så lyckas du i offentliga upphandlingar” ger Magnus Josephson och hans medförfattare Ewa Wenström massor av tips på vad som gör att vissa företag oftare vinner med sina anbud än andra. Alla råd i boken är direkt från verkligheten och både väl beprövade och framgångsrika. Med Magnus hjälp har kunderna vunnit affärer för många miljarder kronor. 

Magnus Josephson är upphandlingsjuristen som i det egna företaget Magnus Josephson AB blivit affärsutvecklare och managementkonsult åt företag och myndigheter som gör affärer grundade på reglerna kring offentlig upphandling. Målet är att kunden ska få en lönsam och stabil tillväxt i sin offentliga affär. Verksamheten ska gå från slumpvisa framgångar och motgångar till mer säkra affärer med goda marginaler.

Sedan 1995 har han utbildat över tiotusen deltagare från tusentals företag i hur man gör affärer med offentlig sektor. Han har varit konsult åt över 200 företag och myndigheter, både i Sverige och internationellt, från de allra största till de allra minsta.

Om du sett Magnus som talare kommer du ihåg det! Sagt om Magnus som föreläsare:

”Jag har inte hört någon annan i hela Sverige prata om offentlig upphandling på det sättet Magnus gjorde. Han fick det att låta både roligt och intressant. Seminariet gav en ökad nyfikenhet för ämnet, men framför allt gav det en mycket stor energikick.”

“Redan efter en timme hade jag tjänat in kursavgiften. Jag tycker synd om dem som missade Magnus föredrag!”

Magnus anlitas ofta som talare och moderator på konferenser på temat försäljning till offentlig sektor och offentlig upphandling. Under våren 2012 har han hållit flera föredrag utomlands, bland annat i Frankrike, Estland och Litauen.