Webbkurs i tre delar: Coachande ledarskap

Enligt Gallups undersökning från 2013 är det endast 13 % av alla medarbetare som känner engagemang för sitt arbete. Detta får naturligtvis effekt på det finansiella resultatet. Vad kan man då som chef och ledare göra för att ändra på detta? Forskning visar att ett coachande ledarskap radikalt kan öka antalet engagerade medarbetare. Det är dessutom så att för att kunna vara en attraktiv arbetsgivare för generations Y-medarbetare behövs ett coachande förhållningssätt.

Så vad innebär det coachande ledarskapet och hur går det till? Gå kursen i tre delar som steg för steg visar vägen till ett coachande ledarskap. Vilken typ av ledare är du? Hur leder du dig själv och andra? Hur kan du skapa bättre balans och effekt? Svaren hittar du i kursen där vi får följa den imaginära personen Anders som utvecklas från att vara en överbelastad chef till att bli en coachande ledare. Historien om Anders är fiktiv, men bygger på verkliga händelser.

Om författaren
Christina Lagnelius är en av Sveriges mest anlitade coacher. Hon har ägnat de senaste femton åren åt att lära ut professionell coaching och det coachande ledarskapet. Som vd i sitt eget bolag – CoachCompanion – coachar hon sina medarbetare regelbundet.

ik_toppbild_webbkurser_nyttformat